dimecres, 17 d’octubre del 2007

Can Rafel

El camp de Can Rafel està situat al costat de Cervelló, millor dit entre Cervelló i Corbera de Llobregat, abans d'arribar a l'hotel que li dóna nom.
Igual que Castell de Godmar és un camp de nou forats amb dues sortides que completen un recorregut de 18 forats. És, també, un recorregut de muntanya i, també, obliga a jugar molt recte, doncs hi ha llocs que el camp es fa realment estret i les boles volen per tot arreu.
Les dues vegades que hem anat amb en David ha sigut per participar en el torneig de dijous. Molt bo el tracte de la noia de la recepció. El primer dia teníem al Dani Coleman, actual número u del rànquing català, jugant darrera nostre, aquesta i altres coses sobre el camp ens va anar explicant en Jordi, company de volta. En David va fer una bona volta que li va permetre baixar el handicap fins els 18,5 mentre que jo em vaig mantenir en els meus 21. La segona vegada que vem anar va ser al matí i ho vem fer els dos sols, més relaxats, doncs no hi havia ningú, ens va permetre fer una millor volta situant-nos tots dos en els 72 cops.
Fa goig de jugar i gaudir de l'indret, un dia amb més temps anirem al restaurant, mencionat a la Guia Michelin com a "BIG GOURMAND".