divendres, 14 de setembre del 2007

Pitch & Putt Gualta

Gualta és com casa meva. El camp on he aprés a jugar gràcies a la paciència d'en Pere Portell i el camp on més sovint hi jugo, malgrat que de vegades estigui fins a dos mesos sense agafar un pal.
És un camp pla de divuit forats amb dues zones. Una es la del bosc, forats 2, 3, 4, 5, 8, 9, 17 i 18 (aquest últim amb un obstacle d'aigua entre el tee i el green), en la que tens arbres a costat i costat i on les branques destorben força i obliguen a tenir una bona la línea de tir. L'altra és pot dividir en dos, els forats d'aigua, 6, 7, 14, 15 i 16, i els forats que no en tenen 1, 10, 11, 12 i 13.
També té dues sortides per forat EPPA (1.244 m.) i FIPPA (1.711 m), amb colors taronja i groc.
El camp de pràctiques té tees coberts i il·luminats, un putting green de 18 forats i una zona d'aproximació amb bunker.
El tracte de les tres persones de la recepció, Yuri, Júlia i Raquel, sempre ha estat molt agradable correcte i m'han ajudat en tot allò que he necessitat del camp.
A la seva web podeu trobar-hi totes les dades.
Malgrat que és el meu camp fins ara només he participat en el Torneig de Nit sobre un recorregut dels nou primers forats, fent parella amb en David. El torneig fou força divertit malgrat que vem tenir problemes en trovar les boles doncs en ser fluorescent calia carregar-les de llum a cada cop. En finalitzar el torneig repartiment de premis i sorteig de regals. A mi entre les rialles de la familia i amics em va tocar una capsa de 24 cervesses AK Damm que obriré quan finalitzi la dieta.
Volem millorar la nostra participació en els tornejos de Gualta amb la participació a les proves programades fins a final d'any.