dimecres, 7 de novembre del 2007

Open Castelló-Gualta. Primera Volta - Castelló.

Quan vem acabar el Torneig de Tardor "Energizer" de Gualta ens van convidar a participar en aquest torneig clàssic que enfronta parelles de Gualta amb parelles de Castelló, compten les 10 millors targetes. El guanyador de les dues darreres edicions ha estat Gualta, amb el que si torna a guanyar aquest any es queda el trofeig en propietat.
Com que la modalitat és la de parelles, four-balls, medal play, ens acabem apuntat cada pare amb el seu fill, o sigui el José Antonio amb l'Albert i en David i jo, defensant els colors de Gualta.
A les 14:30 els jugadors estem preparats al camp de Pitch & Putt de Castelló-Empuriabrava, hem deixat al sector femení passejant pel poble de Castelló d'Empúries. Complim amb el ritual de recollir la tarja i saludar als amics d'aquest camp, anem a escalfar una mica, la temperatura agradable ajuda a jugar en màniga curta, i ens dirigim al forat 13. A mig camí ens trobem a l'Adolfo i l'Anna, la nostra parella contrincant que han vingut de Salou a participar en aquest campionat. No juguem al millor dels ritmes, la manca de punteria dels primers forats en fan perdre més temps del desitjat buscant boles que han de ser per algun lloc. L'Anna està molt contenta doncs està fent la volta de la seva vida, després d'un inici incert va signant parell darrera parell, l'Adolfo també fa un bon partit en la línia del seu handicap 11. En David comença fred, fins i tot fa volar un pal, però es va entonant a poc a poc i comença a fer parells i fins i tot signa un berdie des d'avantgreen, jo en la tònica que em permetrà mantenir el meu hcp de 16,8.
Acabem el divuitè forat gairebé de nit. Anem a la casa club a signar i tornar les targetes i com els que les registren són l'Enric i en Jaume en David veu que el resultat ens fa baixar una dècima el nostre handicap.
El resultat final de 63 cops scratx i 49 hcp ens ha situat en el lloc 41 de la classificació scratx i en el 15è de la classificació handicap de les 58 parelles que hi participaven entre els dos dies.
De les 18 parelles de Gualta hem quedat en la posició 14 scratx i en la 6ª handicap.
La tornada la tenim el dia 18 de novembre al camp de Gualta on sortirem diumenge a les 9 del matí, en David té partit de Basquet el 17 a les 16:00h amb el que ens tocarà anar dissabte a la tarda a l'Estartit i aixecar-nos de matinada per estar a l'hora al camp.
Però això ja us ho explicaré el dia 20 amb els resultats a la ma, per ara he anat a veure als amics de Mundo Golf a comprar-me uns guants de golf d'hivern per a les dues mans, si el 21 d'octubre a les 9 del matí estàvem a 6 graus imagineu-vos a quants estarem el 18 de novembre.